| Vicevi-smehotres | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
!Sweet girl! Admin
Broj poruka : 3260 Godina : 29 Lokacija : I fly....over the rainbow....so high Datum upisa : 09.03.2008
Character sheet buble trouble: 15
| Naslov: Vicevi-smehotres Pon Mar 10, 2008 1:03 pm | |
| Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu doma zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavača:
- Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam? - 35. - odgovori prodavač, a žena će na to: - Zapravo, imam 47. - i sva zadovoljna izađe iz butika.
Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čovjeka za kasom:
- Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam? - 29. - odgovori tip za kasom. - Zapravo, imam 47. - izađe sva sretna i zadovoljna.
Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac će:
- Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način za doznati Vaše godine, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće.
Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nježno čeprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa kaže:
- 47.
Žena uzvikne:
- Pa to je nevjerojatno!! Kako ste pogodili!? - Pa, bio sam iza Vas u McDonaldsu. | |
|
| |
jekaaa Moderator
Broj poruka : 586 Godina : 32 Datum upisa : 20.03.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Mar 24, 2008 10:20 pm | |
| loooooooooool | |
|
| |
Rili Zlatni clan
Broj poruka : 282 Datum upisa : 22.03.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Mar 31, 2008 7:24 pm | |
| | |
|
| |
!Sweet girl! Admin
Broj poruka : 3260 Godina : 29 Lokacija : I fly....over the rainbow....so high Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Mar 31, 2008 8:16 pm | |
| postavite i vi neke.......... | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
Broj poruka : 3012 Lokacija : Na ljetovanju sa Johnom Cenom xD Datum upisa : 15.04.2008
Character sheet buble trouble: 3
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Uto Apr 15, 2008 3:35 pm | |
| Shetaju zec i lav shumom i lav stane na nagaznu minu a zac kazhe ''Love is in the air'' | |
|
| |
!Sweet girl! Admin
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Ned Apr 20, 2008 9:56 pm | |
| Na sta lezi Karleusa kada legne na Karica? Na parama..... | |
|
| |
jekaaa Moderator
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 23, 2008 9:27 pm | |
| Xexexexe | |
|
| |
!Sweet girl! Admin
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 23, 2008 9:28 pm | |
| Od cimanja dolazi do dopisivanja,od dopisivanja do sastanka,od sastanka do poljupca,od poljupca do skidanja, od skidanja do seksa……..Jesi li za cimanje??? | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
Broj poruka : 3012 Lokacija : Na ljetovanju sa Johnom Cenom xD Datum upisa : 15.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 30, 2008 12:48 pm | |
| Evo malo crnjaka
Igraju dva vampir i frenkenstajn pokera u leseve: -Ja odustajem,nemam vise leseva -Ma ne moj da lazes,a sta je sve ono u podrumu? -To su secerasi...Cuvam ih za kevu, da pravi slatko --------------------------------------------------------------- Dolazi Hitler kod dece u logoru.,,Deco,volite li vi vase mame i tate?" Deca odgovaraju:,,Daaaaaa!" A Hitler ce:,,E pa onda prijatno!" -------------------------------------------------------------- Mama, mama, mozemo li da igramo sa bakom? Mozete, ali je posle opet zakopajte! --------------------------------------------------------------- Kaze sincic majci: - Mama, mama, stiglo je prolece! - Otkud znas, sine? - Eno, visi baba u kupatilu! | |
|
| |
!Sweet girl! Admin
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 30, 2008 12:50 pm | |
| extra su.....xexexexeexeexxe | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 30, 2008 1:03 pm | |
| Evo jos nekih
Sede dva klinca u Etiopiji. Jedan glodje kosku a drugi ce na to: - Daj i meni malo... - Ne dam. - Daj meni malo... - Ne dam. - Daj malo, sto si takav? - Ne dam, bre! - Neka, neka, umrece i meni majka ----------------------------------------------------- Dva bolesnika koja su tek prezivela operaciju razgovaraju: - Ne znas kako su lekari nemarni... Jedan covek je morao dva puta na operaciju jer je lekar zaboravio makaze u njegovom stomaku! U tom casu proviri glavni hirurg i pita: - Da li je neko od vas video moje rukavice? ---------------------------------------------------- Zapalila se velika stambena zgrada. Na petom spratu stoji zena sa detetom u narucju. I sad razmislja da li da skoci ili prvo da baci dete. Iz gomile koja se skupila pred zgradom javlja se covek: - Slobodno bacite dete, ja cu ga uhvatiti, nekada sam bio golman. Zena skupi hrabrost i baci dete. Posle nekoliko sekundi okupljena masa uzviknu: - Goooool!!! ----------------------------------------------------- Dobio mali petardu umesto zvaki. Prodavac istrca na ulicu da ga upozori, a mali se okrenu i puce od smeha. ------------------------------------------------------ U autobusu GSP jedno dete, sedeci u krilu svoje majke, zine i odgrize prst najblizem saputniku. Majka ga zbog toga odere od batina. Videvsi to, covek bez jednog prsta se sazali i zamoli majku: - Molim vas, nemojte ga tuci. Malo je, ne zna... - Jes, vala, prst tamo, prst vamo, pa kad dodje kuci nece da jede! ----------------------------------------------------- Zapalio se deciji vrtic. Vatrogasci stupaju u akciju... Dotrcava jedna zena i uzbudjeno se obraca jednom vatrogascu: - Gospodine, jesu li ovde moji sinovi Zarko i Ognjen? - Ne gospodjo... Ovde su samo Ugljese! ----------------------------------------------------- Pita tata sina:''Sine zasto ti ne igras fudbal'', a sin ce na to:"Ali tata ja nemam ni ruke ni noge" ,a tata uzvraca "Znam samo te zezam'' ----------------------------------------------------- Poredjao Hitler logorase pa pita prvog:
H: Kolko si tezak?
L1: 12 kila
H: A ti do njega?
L2: 15 kila
H: A ti treci?
L3: 18 kila
H: (raznezi se i uhvati ga za obraz) A, buci, buci... ----------------------------------------------------------- Dolaze dvojica u restoran u Nemackoj za vreme Drugog svetskog rata, i pitaju konobara: -Jel vi sluzite Jevreje u ovom restoranu???
-Da- odgovori kelner.
-Dajte nam onda dva res pecena! ------------------------------------------------------------- Ulazi mama u kucu sa posla, i zabezekne se:
-Iju, crni sine, pa sto si zaklao dedu, imamo jos pola babe u frizideru! --------------------------------------------------------------- -Mama, doslo je prolece.
-Kako znas, sine?
-Eno je, visi baba u dvoristu. Mama strci dole, kad ne visi baba u dvoristu, i rece
-Prepade me bre dete!
-Aprilili, eno je na tavanu! ----------------------------------------------------------- | |
|
| |
step_up_girl Mega clan
Broj poruka : 3157 Godina : 31 Lokacija : Sa Cristianom Ronaldom swugdje Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Apr 30, 2008 6:08 pm | |
| Ide zlo prase shumom i naidje na vilu Vila:Posto si zlo prase ispunicu ti 1 zelju zlo prase:crkni droljo! :D | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Čet Maj 01, 2008 12:47 am | |
| xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Joj odvalila sam se danas kad si mi ispricala ovo xaxaxaxa | |
|
| |
step_up_girl Mega clan
Broj poruka : 3157 Godina : 31 Lokacija : Sa Cristianom Ronaldom swugdje Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Čet Maj 01, 2008 5:09 pm | |
| | |
|
| |
jekaaa Moderator
| |
| |
LittlePinkCat Mega clan
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Maj 05, 2008 9:06 pm | |
| Dođe Hitler u logor i kaže da će se održat natjacanje u utrci na 100m i da će prvog i zadnjeg ubit a druge oslobodit. Židovi se povesele, a Hitler na to: - "Hajmo, prva dva krenite!!!" ---------------------------------------------------------------------------------- Mujo sjedi u fotelji, pije pivo i gleda tekmu, a Fata mu se stalno vrzma ispred ekrana. - "Fato, makni mi se ispred televizora, glavu cu ti razvalit!" - "Mujo, ne s**i" - "Makni se bona, ubit cu te!" - "Ma ne s**i Mujo!", kaze Fata i ugasi televizor. Mujo se digne iz fotelje i toliko je zasamari da joj otpadne glava. U tom trenutku ulazi Haso, vidi Fatinu glavu kako se kotrlja prema njemu i kaze: - "A đe ćeš ti, zenska glavo?" ----------------------------------------------------------------------------------- - "Doktore, je li operacija uspješno izvrsena?"
- "Ja sam sveti Petar." ----------------------------------------------------------------------------------- Dođe lopov u banku i opljačka je i po izlasku upita jednog čovjeka: - "Jesi li me vidio?" Čovijek: - "Jesam." I pljačkaš ubije čovijeka. Upita drugog: - "Jesi li me vidio?" On kaže: - "Nisam ali moja žena jeste." | |
|
| |
*$*La Choky*$* Super clan
Broj poruka : 439 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corazon parasiempre Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Maj 07, 2008 10:25 am | |
| VICEVI SU...........HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA | |
|
| |
~Nadal_Girl~ Mega clan
Broj poruka : 1386 Godina : 28 Lokacija : On my womanizer! Job/hobbies : Music,dance,friends... Humor : Jako sam duhowita(malo sutra) Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Maj 12, 2008 6:14 pm | |
| ma ewo najbolji vic:
Ishle dve babe ulicom i svadjaju se koja ce u sredinu!!!HEHEHEHeHEHEh | |
|
| |
Broj poruka : 439 Godina : 32 Lokacija : con Ucker en mi corazon parasiempre Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Pon Maj 12, 2008 9:13 pm | |
| isti takav ima samo za plavuse!!!!!!!!!xexexexex | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Uto Maj 13, 2008 3:10 pm | |
| Ulazi plavuša u trgovinu tekstila i traži fini materijal za zavese. Prodavac joj pokaže različita platna i ona se odluči za jednu nežnu roze boju sa cvetićima. Prodavac: • Koliko da isečem? Plavuša: • 23 centimetra. Prodavac: • 23 cm? Pa gde imate tako mali prozor? Plavuša: • Zavesa je za ekran na mom kompjuteru. Prodavac: • Ali za kompjuter vam ne treba zavesa! Plavuša: • Halooooooo! Pa ja imam Windows! ---------------------------------------------------------------------------------- Haso kaže: • Čuj Mujo, tebi trebaju samo veće uši da bi bio magarac. Mujo kaže: • E pa magarac nema velike uši. A Haso: • Pa onda ti ništa ne treba. ----------------------------------------------------------------------------------- Najbolji konj u ergeli u nekom gradu se razboli. Vlasnik konja kaže radniku u ergeli da ako konj ne ustane za tri dana, onda neka ga zakolje, pošto neće više da ga finansira. Čuje svinja ovaj ragovor pa trećeg dana ode kod konja i kaže mu: • Budalo jedna, ustani na noge, ako ne ustaneš, gazda će te zaklati! Konj nekako smogne snage i ustane i izađe na stazu. Kad je izašao napolje gazda uzviknu: • Ljudi, oporavio se konj! Koljem svinju za čast! Pouka: NE MEŠAJ SE U TUĐA POSLA. | |
|
| |
~Nadal_Girl~ Mega clan
Broj poruka : 1386 Godina : 28 Lokacija : On my womanizer! Job/hobbies : Music,dance,friends... Humor : Jako sam duhowita(malo sutra) Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Čet Maj 15, 2008 4:44 pm | |
| OmG...That's soooooo funny...Pogotovo onaj orvi | |
|
| |
LittlePinkCat Mega clan
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sub Maj 17, 2008 1:48 am | |
| Isao slon sumom i padne mu kokosov orah na glavu i on dobije amneziju... I tako ide on sumom i naidje na zeku i kaze mu: Ja imam amneziju, ne znam ni ko sam ja ni ko si ti pa ti pokusaj da mi objasnis... I zeka kaze: Ja volim sargarepu, kupus, imam velike usi, mali sam, imam mali rep, siv sam... A slon kaze: Ti si zeka... Zeka: A ti imas velike usi veliko dupe, ogroman si, imas veliki nos... A slon ga prekide: U JBT! pa ja sam Kasandra!!! | |
|
| |
!Sweet girl! Admin
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Ned Jun 08, 2008 1:40 pm | |
| Dođe Mujo na željezničku stanicu i vidi novi automat. Na njemu piše: - "Ubaci novčić, ovdje stavi ruku i mašina ti kaže tko si." Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže: - "Ti si Mujo i čekaš vlak za Sarajevo." A Mujo hoće da zajebe automat, našminka se i opet ubaci novčić u automat. - "Ti si Mujo i čekaš vlak za Sarajevo." Ode Mujo na WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče ga na glavu i opet ubaci novčić. - "Jebi ga Mujo, dok ti ovdje glumiš kurac, ode ti vlak za Sarajevo." | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres Sre Jul 09, 2008 3:02 pm | |
| Haso guzi Fatu pa joj govori. De malo gore, de malo dole, hajd sad malo napred ,hajd sad malo nazad, hajd malo ljevo, malo desno. Na to ce njemu Fata. - "Haso jel ti mene jebes ili me parkiras?" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi-smehotres | |
| |
|
| |
| Vicevi-smehotres | |
|