!Sweet girl! Admin
Broj poruka : 3260 Godina : 29 Lokacija : I fly....over the rainbow....so high Datum upisa : 09.03.2008
Character sheet buble trouble: 15
| Naslov: Volim te na svim jezicima sveta Ned Maj 18, 2008 2:10 pm | |
| Afrički | Ek is lief vir jou | Italijanski | Ti amo | Afrički (Južna Afrika) | Ek hejou liefe | Japanski | Ai shite imasu | Albanski | Te dua | Kambodžanski | Kh_nhaum soro_lahn nhee_ah | Arapski | Ana behibek (muskarci zenama) | Kanadski (Francuski) | Je t´adore (Ich liebe Dich) | | Ana behibak (zene muskarcima) | Katalonski | T'estimo | Armenski | Yes kez guh seerem | Koreanski | Dangsinul saranghee yo | Apački | Sheth she~n zho~n (Nasallaute) | Kurdski | Ez te hezdikhem | Azerbejdžanski | Män säni sävirem | Laotiski | Khoi hak jao | Etiopski | Afgreki´ | Latinski | Te amo | Bangladeški | Ami tomake walobashi | Libananski | Bahibak | Baskarski | Nere maitea | Luonski (priča se u Keniji) | Aheri | Bengalski | Aami tomaake bhaalo baashi | Luksemburgski | Ech hun dech gär | Bolivianisch Quechua | Qanta munani | Malajski (Indoneski) | Saya cintakan kamu | Bosanski | Volim te | Marokanski | Kanbhik | | Ja te volim | Makedonski | Te sakam | Braziljianski (Portugalski) | Eu te amo (izgovara se “eiu chee amu") | Mađarski | Szeretlek | Bugarski | Obicham te | Megrelski | Ma si miyork | Burmenski | Chit pa te | Nizozemski | Ik hou van je | Kineski | Ngo oi ney (Kantoneski) | Norveški | Jeg elsker deg (Bokmaal) | | Wo ai ni (Mandarinski) | Pakistanski | Mujhe tumse muhabbat hai | Danski | Jeg elsker dig | Persiski (Farsi) | Du stet daram | Nemački | Ich Liebe Dich | Philipiniski | Mahal kita | Engleski | I love you | Poljski | Kocham cie | Eskimski | Nagligivget | Portugalski | Eu te amo (izgovara se “eiu chee amu”) | Esperantski | Mi amas vin | Rumunski | Te iubesc | Estički | Mina armastan sind | Ruski | Ja tebja ljublju | Farsi (Iranski Dijalekt u Avganistanu i Pakistanu) | Tora dost daram | Samanski | Ou te alofa outou | Filipinski | Mahal ka ta | Srpski | Volim te | Finski | (Mä) rakastan sinua | | Ja te volim | Francuski | Je t´aime | Swedski | Jag älskar dig | Geliski (govori se u Irskoj) | Ta gra agam ort | Singhaleski (govori se u Šri Lanki) | Mama oyata arderyi | Georgski | Me schen mirq`var char | Slovački | Lubim ta | Grčki | S´ayapo (ausgesprochen “s´agapo”) | Španski | Te quiero | Havajski | Aloha wau ia oi | Sirijski/Libanski | Bhebbek (muski zenskim) | | Aloha wau ia oi nui loa (Volim te ludo) | | Bhebbak (zenske muskima) | Hebrejski | Ani ohev otach (M za Z) Ani ohevet otcha (Z za M) | | Ua here au ia oe | Holandski | Ik houd van jou | Tahitanski | Ua here vau ia oe | Hrvatski | Volim te | Tailandski | Khao raak thoe | | Ja te volim | Teski | Miluji te | Indijski | Mai tumase pyar karata hun (musko zenskom) | Tuneski | Ha eh bak | | Mai tumase pyar karati hun (zensko muskom) | Turkski | Seni seviyorum | Navajski | Ayor anosh´ni | | Ben seni seviriuym | Siouxski | Techihhila | Ukrainski | Ya tebe kokhayu | Zuniski | Tom ho´ ichema | | Ja pokokhav tebe | Indiski (Hindiski) | My tumse pyaar kartha hun | Vijetnamski | Anh ye^u em (muski zenskim) | Indoneski | Saya cinta padamu |
| |
|
~Nadal_Girl~ Mega clan
Broj poruka : 1386 Godina : 28 Lokacija : On my womanizer! Job/hobbies : Music,dance,friends... Humor : Jako sam duhowita(malo sutra) Datum upisa : 25.04.2008
Character sheet buble trouble: 3
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Ned Maj 18, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
!Sweet girl! Admin
Broj poruka : 3260 Godina : 29 Lokacija : I fly....over the rainbow....so high Datum upisa : 09.03.2008
Character sheet buble trouble: 15
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Ned Maj 18, 2008 2:17 pm | |
| Afrikaans - | Ek het jou lief | Albanian - | Te dua | Arabic - | Ana behibak (to male) | Arabic - | Ana behibek (to female) | Armenian - | Yes kez sirumen | Bambara - | M'bi fe | Bangla - | Aamee tuma ke bhalo baashi | Belarusian - | Ya tabe kahayu | Bisaya - | Nahigugma ako kanimo | Bulgarian - | Obicham te | Cambodian - | Bung Srorlagn Oun (to female) Oun Srorlagn Bung (to male) | Cantonese/Chinese | Ngo oiy ney a | Catalan - | T'estimo | Cheyenne - | Ne mohotatse | Chichewa - | Ndimakukonda | Corsican - | Ti tengu caru (to male) | Creol - | Mi aime jou | Croatian - | Volim te | Czech - | Miluji te | Danish - | Jeg Elsker Dig | Dutch - | Ik hou van jou | English - | I love you | Esperanto - | Mi amas vin | Estonian - | Ma armastan sind | Ethiopian - | Ewedishalehu : male/female to female Ewedihalehu: male/female to male. | Faroese - | Eg elski teg | Farsi - | Doset daram | Filipino - | Mahal kita | Finnish - | Mina rakastan sinua | French - | Je t'aime, Je t'adore | Gaelic - | Ta gra agam ort | Georgian - | Mikvarhar | German - | Ich liebe dich | Greek - | S'agapo | Gujarati - | Hu tumney prem karu chu | Hiligaynon - | Palangga ko ikaw | Hawaiian - | Aloha wau ia oi | Hebrew - | Ani ohev otah (to female) | Hebrew - | Ani ohev et otha (to male) | Hiligaynon - | Guina higugma ko ikaw | Hindi - | Hum Tumhe Pyar Karte hai | Hmong - | Kuv hlub koj | Hopi - | Nu' umi unangwa'ta | Hungarian - | Szeretlek | Icelandic - | Eg elska tig | Ilonggo - | Palangga ko ikaw | Indonesian - | Saya cinta padamu | Inuit - | Negligevapse | Irish - | Taim i' ngra leat | Italian - | Ti amo | Japanese - | Aishiteru | Kannada - | Naa ninna preetisuve | Kapampangan - | Kaluguran daka | Kiswahili - | Nakupenda | Konkani - | Tu magel moga cho | Korean - | Sarang Heyo | Latin - | Te amo | Latvian - | Es tevi miilu | Lebanese - | Bahibak | Lithuanian - | Tave myliu | Malay - | Saya cintakan mu / Aku cinta padamu | Malayalam - | Njan Ninne Premikunnu | Mandarin Chinese - | Wo ai ni | Marathi - | Me tula prem karto | Mohawk - | Kanbhik | Moroccan - | Ana moajaba bik | Nahuatl - | Ni mits neki | Navaho - | Ayor anosh'ni | Nepali - | Ma Timilai Maya Garchhu | Norwegian - | Jeg Elsker Deg | Pandacan - | Syota na kita!! | Pangasinan - | Inaru Taka | Papiamento - | Mi ta stimabo | Persian - | Doo-set daaram | Pig Latin - | Iay ovlay ouyay | Polish - | Kocham Cie | Portuguese - | Eu te amo | Romanian - | Te ubesc | Roman Numerals - | 333 | Russian - | Ya tebya liubliu | Scot Gaelic - | Tha gra\dh agam ort | Serbian - | Volim te | Setswana - | Ke a go rata | Sign Language - | ,\,,/ (represents position of fingers when signing 'I [color:de35=blue! important][color:de35=blue! important] | Sindhi - | Maa tokhe pyar kendo ahyan | Sioux - | Techihhila | Slovak - | Lu`bim ta | Slovenian - | Ljubim te | Spanish - | Te quiero / Te amo | Surinam- | Mi lobi joe | Swahili - | Ninapenda wewe | Swedish - | Jag alskar dig | Swiss-German - | Ich lieb Di | Tagalog - | Mahal kita | Taiwanese - | Wa ga ei li | Tahitian - | Ua Here Vau Ia Oe | Tamil - | Naan unnai kathalikiraen | Telugu - | Nenu ninnu premistunnanu | Thai - | Chan rak khun (to male) | Thai - | Phom rak khun (to female) | Turkish - | Seni Seviyorum | Ukrainian - | Ya tebe kahayu | Urdu - | mai aap say pyaar karta hoo | Vietnamese - | Anh ye^u em (to female) | Vietnamese - | Em ye^u anh (to male) | Yiddish - | Ikh hob dikh | Yoruba - | Mo ni fe | Zimbabwe - | Ndinokuda |
| |
|
*Sweety-Crazy Girl* Pocetnik
Broj poruka : 12 Datum upisa : 14.06.2008
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Sub Jun 14, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
*The best damn thing* Clan
Broj poruka : 125 Godina : 28 Lokacija : sa avril na *The best damn koncertu* Job/hobbies : DANCE Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Pon Jun 30, 2008 6:51 pm | |
| da.........hvala vam!"!!!!!!!!!! | |
|
*Joansie* Clan
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : Somewhere, over the rainbow... Datum upisa : 27.06.2008
Character sheet buble trouble: 3
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Pon Jun 30, 2008 7:46 pm | |
| | |
|
D0d@*Ad0r@*P@ol0 Zlatni clan
Broj poruka : 208 Godina : 31 Lokacija : Van vasione :) Job/hobbies : Blejanje Humor : :D:D:D Datum upisa : 17.06.2008
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta Uto Jul 01, 2008 12:33 am | |
| uuu ovo mi se bas svidja, pokusavam da izgovorim ovo na portugalskom :lol!: posto pise kako se izgovara, ali mi ne ide bas, ne znam da li CH i TJ | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Volim te na svim jezicima sveta | |
| |
|